AARTAPPEL EN BILTONG slaai.
Sy noem dat die slaai KOUD bedien moet word, en ja die 4 koppies olie is reg. Pas die resep aan indien jy dit minder wil maak:
Aartappel Biltong Slaai
Kook 1 sak aartappels tot sag en sny in blokkies. Sodra aartappels blokkies koud is gooi genoeg mayonaise oor. Gooi dan so 600 g biltong by en so 400 g gerasperde kaas.
Braai volgende saam :
4 koppies olie
5 koppies uie
Loer af en toe tot sag is.
Sodra die uie dan sag is, gooi die volgende by :
4 koppies asyn
1 kg bruinsuiker
2 groot lepels salad sprinkle
Peper na smaak
1 kop aromat
Sout na smaak
Kook tot asyn baie sterk in kombuis geruik kan word Kook sous mooi deur en gooi oor slaai terwyl nog warm is. Moet asb heeltamal koud wees voor opdiening. Plaas verkieslik in yskas.
Enjoy !!
No comments:
Post a Comment